Webcode specialisten die houden van code schrijven

Webcode specialisten die houden van code schrijven

Webcode specialisten die houden van codetaal. Dat zijn wij bij PHP Solutions. Voor velen is het een bron van ergernis. Daarom komt het goed uit dat wij juist gek zijn op codetaal. We schrijven verschillende soorten webcode, waaronder HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL en HTACCESS. Webcode schrijven is een bijzonder manier om complexe zaken ineens praktisch te maken.

Techniek achter sites, shops en apps

Met de komst van internet is de hele wereld op z’n kop gezet. Ineens is techniek voor websites, webshops en webapplicaties onmisbaar geworden. En die materie is voor velen complex is. PHP Solutions is de oplossing voor dat probleem. We verbinden verschillende technische hoogstandjes om een stevig fundament onder een nieuw te bouwen website, webapplicatie, webshop of script te leggen.

Webcode specialisten voor reclamebureaus

Dat doen we normaliter in dienst van reclamebureaus, die op zoek zijn naar een technische partner. Om hen en hun relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we een eigen beheersysteem (CMS) gebouwd. Daarmee is een website, webshop en app zelf bij te houden. Tegelijkertijd creëren we veel maatwerk scripts, waarmee we bepaalde elementen binnen sites, shops en apps werkend maken.

Gebruiksvriendelijke oplossingen

Gebruiksvriendelijkheid staat in deze processen voorop. PHP Solutions vindt dat scripts niet alleen moeten werken, maar ook een gebruiker wegwijs moeten maken. We bieden waar nodig support annex technische ondersteuning en staan voor een duurzame dienstverlening om uiteindelijk duurzame relaties met partners te coderen ;-). Klinkt dit al interessant? Neem dan snel contact op.

 

Onze diensten

Reclamebureaus

Reclamebureaus

Wij de techniek, u de creatie. Het beste uit het partnership.
 
Support

Support

Hulp bij uw website, webshop, plug-in of webapplicatie.
 
Ontwikkeling

Ontwikkeling

CMS, Plug-ins, Scripts, Shops. Betaal portalen, Veiligheid etc.
 
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Groene hosting. Browser compatibiliteit, Support etc.